Sånn får du orden på garderoben din

31 august 2021
Johanne Larsen

Er det på tide å få ryddet opp litt i gaderoben en gang for alle? Her skal vi guide deg gjennom de trinnene du burde gå gjennom, hvis du vil få orden på garderoben din. 

Hvem vil du være?

Klær og identitet er nesten uløselig forbundet, og derfor er det ikke så rart at vi bryr oss om garderoben i ganske stor grad. Men det er jo sånn at vi utvikler og forandrer oss etterhvert som vi går gjennom livet, og derfor er det også helt naturlig at de tingene du elsket for fem år siden kanskje ikke føles helt riktige mer. Da trenger man ikke å ha dårlig samvittighet for å rydde det bort eller gi det gjenbruk – det kan nemlig få nytt liv et annet sted, og du kan fokusere på å perfeksjonere garderoben din mot det du egentlig vil være- 

Derfor er det første du bør gjøre, å rydde ut i garderoben, så du kan få oversikt over hva du har og hva du kan og skal kvitte deg med. Når du har gjort dette, er det også mye lettere å se hva som passer sammen. 

Invester i kvalitetsplagg

Når du har funnet ut av hva du vil kvitte deg med, og endelig har fått litt oversikt over hva du egentlig har, så er det på tide å se hva du mangler. Er det noen baseplagg eller nøkkelplagg som du trenger for å kunne sette sammen de perfekte antrekkene. Kanskje er det en god ullgenser du trenger, eller det perfekte skjørtet. Da er det lurt å investere i god kvalitet, så man kan få baseplagg som holder i mange sesonger. 

Samsøe Samsøe er et perfekt merke å sjekke ut hvis du er på jakt etter gode, men trendy, kvalitetsplagg som du kan friske opp garderoben med. Kanskje finner du akkurat det du er på jakt etter for 

Flere nyheter