Utstyr for enhver type hullbearbeiding

15 februar 2022
Maria Laugesen

editorial

Hullbearbeiding er en prosess som er involvert i produksjon og bearbeiding av en lang rekke materialer og produkter. Derfor finnes det i nesten alle industrier i en eller annen størrelse og form. Fordi det er så stor forskjell på de krav og ønsker man har til hullbearbeiding, er det nødvendig å kunne tilby utstyr som henvender seg til alle behov.

Bor for ethvert behov

Akkurat dette har de fokus på hos Seco Tools der du kan finne produkter innen hullbearbeiding i absolutt høyeste kvalitet. De tilbyr blant annet utstyr og løsninger innen boring og brotsjing, og i deres portefølje kan du finne noe for enhver bransje og industri.

Deres sortiment byr for eksempel på avanserte løsninger innen boring, som også kan brukes av deg som har helt spesifikke krav til belegg, geometrier og størrelser. Slik får du både solide hardmetall bor, vendeskjærsbor og utskiftbare borkroner som finnes i diameter fra bare 0,1 til hele 160 mm.

Den brede porteføljen inkluderer også stor variasjon i belegg, geometrier og skjærdesign slik at det henvender seg til alle materialer og applikasjoner innen industrisegmenter som olje, energi, automotivt, medisinsk og mye mer. 

Med optimaliserte løsninger og høykvalitetsbor kan du oppnå høyere produktivitet og bedre resultater.

Boring

Sikkerhet for høy kvalitet

På siden finner du profesjonelt utstyr, og det store utvalget gjør at du også kan finne noe som er skreddersydd akkurat for de behov som er i din industri og bedrift. Og uansett hva du velger, så kan du være sikker på at kvaliteten er i topp. De leverer nemlig bare det absolutt beste innen hullbearbeiding, så deres løsninger er henvendt den kvalitetsbevisste.

Med en stor portefølje og en høy kvalitet på både produkt og service kan du trygt handle på siden, og oppleve hvordan de helt riktige løsninger kan bidra til økt produktivitet i din virksomhet.

Flere nyheter