Trenger du et nytt transportfirma?

14 september 2020
admin

Trenger du et nytt transportfirma?

Med UPS Norge er det lett å sende pakker både i Norge og til utlandet. Fordi de har kontorer pg terminaler over hele Europa og de fleste store byer i verden gjør det at det er lett å sende med deres forskjellige ekspresstjenester, fordi de alle sammen strekker seg globalt. Rimelig praktisk når man skal sende til utlandet for eksempel. Vi har valgt å bruke ups Norge i virksomheten vår fordi det bare gir mest mening i forhold til det både vi og kundene våre har behov for.

Hva får man når man velger ups Norge?

Hos ups Norge er det mange typer leveranser man kan velge mellom:

UPS standard: fra dør til dør innenfor EU, Lichtenstein, Norge og Sveits. Leveringstiden varierer basert på hvor pakken sendes fra eller til, men det går egentlig alltid ganske fort. Litt med unntak av covid-19 akkurat nå, men det gjelder alle typer pakker og leveranser.

UPS Express: leverer mellom formiddagen og ettermiddagen etter bestilling, men er selvfølgelig avhengig av strekningen og om det rent logistisk kan gå opp i en høyere enhet.

UPS Express Saver: leverer innenfor 1-3 virkedager, også avhengig av strekning

UPS Express Plus: leverer med ankomst kl.9 om morgenen dagen etter at den ble sendt, men det gjelder bare innenfor Europa. For USA, Canada og Asia gjelder morgen nummer to.

Hvem er egentlig UPS?

UPS startet reisen sin som transport- og logistikkselskap i USA, men helt siden 1976 har de drevet virksomhet i Europa og blitt tilgjengelig i flere og flere land. De har drevet virksomhet i Norden siden 1991 og har hovedkontor i Oslo, med bud og terminaler over hele landet. Fordi de har kontorer og terminaler i hele Europa og nesten hele verden er det en trygg og veletablert leverandør som føles bra å bruke.

Flere nyheter