Restaurant Skjærhalden – opplev norsk matglede i vakre omgivelser

10 september 2023
Eivind Øi

editorial

Restaurantene i Skjærhalden ligger vakkert til i Skjærhalden i Telemark. Med en beliggenhet helt nede ved vannet har gjestene vakre naturopplevelser rett utenfor restauranten. Men det er ikke bare naturen som er en opplevelse. På Restaurant Skjærhalden kan besøkende oppleve norsk matglede på sitt beste.

Lokale råvarer

På Restaurant Skjærhalden er fokuset på lokale råvarer og norske tradisjoner. Her har kokkene tilgang på ferske og kortreiste råvarer fra fjell og hav, noe som gir en spesiell smaksopplevelse. Menyen varierer med sesongene, og gjestene får smake på det beste Norge har å by på til enhver tid. Fra ferske reker og kamskjell til vilt fra naboenes jakt på fjellet, spises det godt på Restaurant Skjærhalden.

Restaurant Skjærdalen

Atmosfære og service

Restauranten har flere ulike spisesaler, og kan dermed huse alt fra små grupper til store selskaper. Personalet er serviceinnstilt og har god kunnskap om menyen og vinanbefalinger. Her får gjestene en avslappet og hyggelig stemning, og kan nyte deilige matopplevelser mens de tar inn den vakre naturen utenfor. Det er virkelig noe som er verdt å prøve! 

Overnatting i Skjærhalden

For de som ønsker å gjøre oppholdet litt lengre, ligger det et hotell i Skjærhalden rett ved siden av Restaurant Skjærhalden. Hotellet har flere ulike romtyper og kan huse alt fra par til store familier eller selskaper. Rommene er moderne og komfortable, og enkelte har også peis for ekstra koselig stemning. Hotellet har også spa-avdeling og flere aktivitetstilbud i nærområdet.

Restaurant Skjærhalden er et spisested som tar vare på norske tradisjoner og lokale råvarer. Maten serveres i vakre omgivelser, og personalet gir en god og avslappet service. For de som ønsker en lengre opplevelse, kan hotellrom bestilles på et hotell i nærheten. De ligger rett ved siden av restauranten. Her venter moderne og koselige rom, spa-avdeling og flere aktivitetstilbud i nærområdet for en helhetlig opplevelse i vakre Skjærhalden. Du kan lese mer om hvilke matopplevelser du kan få her: https://www.bigfishcafe.no/

Flere nyheter