Kjøp veggfeste for din TV

28 mai 2020
Maria Laugesen

Veldig mange velger å henge opp deres TV på veggen frem for å ha den stående på et møbel. Dette gjør man blant annet for å mer plass i rommet og mer luft rundt TV-en, men også for å få et stiligere uttrykk med rene linjer. Samtidig kan en veggfeste gi muligheten til å rotere og vinkle TV-en, noe som for eksempel er optimalt hvis sofaen ikke er plassert rett foran TV-en, eller hvis du ønsker å kunne se på TV fra andre områder av rommet også.

Det er ganske enkelt og raskt å montere en TV på veggen. Alt du trenger er en veggfeste, som passer for akkurat din TV. Disse er nemlig designet for å kunne bære en viss vekt og passe for en spesifikk størrelse, og derfor må du selvfølgelig finne en veggfeste som passer for den størrelse TV som du har. Det kan for eksempel være en veggfeste for skjermstørrelse 32-55 tm, som er veldig vanlig å ha i hjemmet. Disse kan du finne i forskjellige utgaver, og her er det altså helt opp til deg å velge hva som passer for dine ønsker og behov.

For eksempel kan du finne veggfeste for TV med tilt, som gir muligheten til å vinkle din TV litt nedover. Det er perfekt hvis den er plassert litt høyt på veggen eller litt nærme, og anvendes ofte for soverommet. Du kan velge en variant med arm, som betyr at du kan trekke ut din TV fra veggen, vinkle den i forskjellige retninger og sette den på plass igjen når du vil. Og så kan du selvfølgelig også velge en helt standard veggfeste som verken har tilt eller uttrekk. Det er altså helt opp til deg, så lenge du sikrer deg at veggfesten har den nødvendige størrelse og bærevekt for din TV.

Flere nyheter