Finn din nye frisør i dag

03 november 2019
Maria Laugesen
Finn din nye frisør i dag

For mange betyr håret deres veldig mye. Det er en stor del av vårt utseende, og en ny frisyre kan være med til å endre vårt uttrykk fullstendig. Av denne grunnen er det mange som regelmessig besøker en frisør, som kan hjelpe med å style og pleie håret. God og regelmessig hårpleie er nemlig også utrolig viktig – både for å sikre at håret ser fint ut til hverdag, men også for å unngå hårtap, skadet hår og lignende. En frisør hjelper deg altså både med å holde håret sunt, flott og i den stilen som du foretrekker.

Derfor er det veldig viktig å finne en frisør som du stoler på, og som forstår deg og dine behov. God kommunikasjon er nøkkelen til å føle seg trygg, og til å få den frisyren og service man ønsker hver gang. Hos Studio 5 frisør i Tromsø vil du møte frisører som alltid setter kunden i sentrum. Her ligger fokus på å levere en god service og en god opplevelse hver eneste gang. Det betyr blant annet at de lytter til dine ønsker og behov, gir profesjonelle råd og kreative forslag, slik at dere i fellesskap kan finne frem til den løsningen som er best for deg. Det gjelder uansett om det er snakk om klipp, farge, styling, produkter, extensions eller noe helt annet.

Her er den faglige kvaliteten helt i topp, og alle tjenester og produkter lever selvfølgelig opp til en utrolig høy standard. Men det er også fokus på å levere en god og komplett frisøropplevelse med komfort og velvære i sentrum. Så trenger du en ny frisør i Tromsø eller omegn, så kontakt Studio 5 for å bestille din tid i dag. Da er du sikker på å alltid å ha en profesjonell og kompetent frisør til rådighet når du trenger det.

Flere nyheter