Få ortopediske hjelpemidler for dine behov

24 mai 2020
Maria Laugesen

Teknologien innen ortopediske hjelpemidler har utviklet seg utrolig mye gjennom årene, og i dag er det mulig å produsere hjelpemidler i imponerende kvalitet. Disse kan øke din funksjon samt redusere eller forebygge smerter i forbindelse med forskjellige sykdommer og diagnoser.

Det er mulig å skreddersy og tilpasse de ned til minste detalje, så du får det optimale ut av dine hjelpemidler. Og med nåtidens teknologi har de en imponernede funksjonalitet, komfort og ikke minst levetid. Protesene har blitt utviklet i en slik grad, at mange av de til forveksling ligner på en vanlig kroppsdel.

Skal du ha ortopediske hjelpemidler i Trondheim på grunn av diabetes, lammelser, hjerneslag eller andre diagnoser, da står Trøndelag Ortopediske Verksted klar for å hjelpe deg. De er eid og kontrollert av hospital og helsevesen, og her sørger de for å utforme, produsere og tilpasse ortopediske hjelpemidler for personer som har behov for dette.

De ligger i tilknytning til sykehusområdet i Trondheim, og her står forskjellige ortopediske spesialer sammen om å levere de best mulige resultater. De jobber tverrfaglig for å sikre de mest optimale løsninger og resultater.

Her kan de blant annet hjelpe deg med å få spesialsydd fottøy, ortoser for mange forskjellige behov eller proteser for både armer og ben. Hjelpemidlene produseres selvfølgelig ut fra dine individuelle behov, og derfor får du en løsning som er fullstendig skreddersydd for presis din situasjon. Det sikrer at du får mest mulig ut av dine ortopediske hjelpemidler, og at de holder i lengst mulig tid. 

Mener du, at du kunne ha glede av ortopediske hjelpemidler for å redusere dine smerter eller forbedre din funksjon i hverdagen, da skal du kontakte din lege som hjelper deg med videre henvisning. Etterfølgende kan de ta imot deg hos TOV, og sørge for at du får den hjelpen som du har behov for. 

Flere nyheter