Få gulvvaskemaskiner i topp kvalitet

27 mai 2020
Maria Laugesen

Gulvvaskemaskiner er ofte blant må-ha utstyret hos mange selskaper som driver med renhold. De gjør de nemlig mye enklere, raskere og mer effektivt å vaske gulv, og dette er selvfølgelig en fordel dersom det skal gjøres på større arealer. Dette kan for eksempel være i sportshaller, treningssenter, store kontorlandskap, gangarealer og lignende.

Det finnes mange forskjellige gulvvaskemaskiner å velge mellom, og den riktige modellen avhenger selvfølgelig helt av dine behov. 

Hos NOWAS kan du finne et stort utvalg av gulvvaskemaskiner i profesjonell kvalitet. Her leverer de mange varianter fra noen av markedets mest anerkjente merker som Kärcher, Nilfisk og mange flere. Gulvvaskemaskiner til industri er effektive og enkle å anvende, og blant sortimentet kan du uten tvil finne de riktige for dine behov.

Velg riktig type gulvvaskemaskine

Overordnet kan gulvvaskemaskiner inndeles i 4 forskjellige kategorier. Det gjelder store gulvvaskemaskiner, medium gulvvaskemaskiner, kompakte gulvvaskemaskiner og sitte-på gulvvaskemaskiner. Navnene forklarer en del, men likevel kan mange være i tvil om hvilken løsning som er mest optimal.

På Nowas.no kan du lese mye mer om hva du bør velge. Her får du nemlig en klar oversikt, som gjør det mulig raskt og enkelt å finne den helt riktige gulvvaskemaskinen for din bedrift eller arbeidsplass. 

Det riktige valget kan blant annet avhenge av hvor stort et område den skal anvendes på, og hvilket underlag det er snakk om. Det kan også ha en betydning om det er mange hjørner og forhindringer, sånn at du må ha en maskine som er enkel å manøvrere.

Se selv det store utvalget på siden, les mer om de forskjellige varianter og bli klokere på hva som er det riktige for deg. Da kan du få en effektiv gulvvaskemaskine i høyeste kvalitet til en veldig konkurransedyktig pris, og gjøre gulvvasken raskere og enklere, mens du samtidig oppnår et bedre sluttresultat.

Flere nyheter