Lær deg å spille ukulele på nettet

21 juli 2021
Johanne Larsen

Ukulele er blitt et utrolig populært instrument å lære seg, og det er det mange gode grunner til. Her skal vi se litt. nærmere på noen av dem og hvordan du enkelt kan lære deg å spille ukulele. 

Kan man lære å spille ukulele online?

Ukulele er et instrument som er utrolig populært, og det er blant annet fordi det er så lite og lett. For mange føles terskelen lavere for å lære seg å spille ukulele, enn andre strenginstrumenter som bass eller gitar. Det er også lett å lære seg det helt grunnleggende. Man kan blant annet finne utrolig mange gode veiledninger til hvordan man kommer igang som nybegynner på nettet, på YouTube og på blogger. Derfor trenger man ikke nødvendigvis å regne en spillelærer inn i budsjettet for å bli god til å spille ukulele. 

Kan man kjøpe ukulele på nettet?

Det er heldigvis ikke noe vanskelig å finne en ukulele. Man kan nemlig finne et stort utvalg på nettet, på sider som Danmusikk. Noe av det som er litt morsomt med akkurat ukulele, er at det er et instrument som man kan få i mange forskjellige farger og som man også kan sette sitt eget preg på. Det er med andre ord et litt gøyalt instrument som man enkelt kan personifisere hvis man vil det, og det er noe av det som er så gøy med nettopp ukulele. 

Det er med andre ord enkelt å finne en fin ukulele, og man har i tillegg mange muligheter for å sette sitt eget preg på den. Kanskje med klistremerker eller en yndlingsfarge som man maler på? Det er et instrument som er lett og enkelt å ta med seg og som man kan slenge med seg i strandbaggen eller på fest, og lage god stemning uansett hvor man er. 

Flere nyheter