Hårfjerning og andre gode skjønnhetsrutiner

04 juli 2022
Johanne Larsen

editorial

Det er enkelte ting som får en til å føle seg vel, og for mange innebærer dette gode og jevnlige skjønnhetsrutiner. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du kommer inn i gode rutiner og hva du bør fokusere på akkurat nå. 

Ting du kan sette opp månedlige avtaler på

Deter en god ide å finne frem til en god rutine med de tingene som får deg til å føle deg vel. Hårfjerning er en av de tingene man med fordel kan gjøre hver måned og sette opp en automatisk avtale, så man vet at det er noe som nærmest tar hånd om seg selv. Så kan man fokusere på andre punkter i skjønnhetsrutinen. 

Hårfjerning

Hudpleie hver dag

I tillegg til de månedlige avtalene der du får fjernet hår og kanskje gått til en litt mer dyptgående hudpleie, så er det også svært lurt å sørge for å gjøre hudpleie hver dag. Her er det lurt å bruke en spesialilpasset rutine. Dermed skal du først finne ut av hva slags hudpleie du har, så du er sikker på at de produktene du setter sammen i et skreddersydd program rent faktisk gjør det de skal for huden din.

Det kan være svært fristende bare å kjøpe alt det en influenser vi liker og følger kjøper og bruker, men det er ikke sånn at dere nødvendigvis har samme behov og hudtype, og det er et viktig utgangspunkt å ta hensyn til. Det er dog alltid viktig å fokusere på rens, skrubb (enten fysisk eller kjemisk), serum (som behandler spesifikke problemer), fuktighetscreme og solfaktor. Solfaktor er et trinn som du absolutt bør bruke hver dag hele året, selv om det er overskyet eller regner. Det bryr nemlig ikke UV-strålene seg om selv om de er ekstra sterke om sommeren når det er sol, eller på ferie i utlandet. 

Flere nyheter